top of page

Support'63 kaart

We geven alle voetballiefhebbers in Nederland de kans om de Witte Leeuwen in deze moeilijke tijd te steunen. We gooien het éénmalig over een andere boeg! Telstar introduceert de Support’63 kaart. De Support’63 kaart is de ultieme mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief Telstar te helpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Support'63 kaart
Support'63 kaart

Datum, tijd en locatie

09 sep 2020 19:00 – 19:05

Support'63

Telstar Street League

We geven alle voetballiefhebbers in Nederland de kans om de Witte Leeuwen in deze moeilijke tijd te steunen. We gooien het éénmalig over een andere boeg! Telstar introduceert de Support’63 kaart. De Support’63 kaart is de ultieme mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief Telstar te helpen. Voor €63,- geniet je extra van een ongetwijfeld bijzonder seizoen. Telstar ongezien de beste!

Onzekere tijden. Voor jou, je naasten, je werkgever, je werknemers, je sportvereniging maar ook voor jouw favoriete club Telstar. De Witte Leeuwen, jouw Witte Leeuwen. Supporters en sponsors zochten veelvuldig contact, met bemoedigende woorden, allerlei initiatieven of de mededeling dat zij hoe dan ook jullie club trouw blijven. Iedereen koos er massaal voor om geen compensatie te vragen voor de door coronacrisis gemiste wedstrijden. Daar zijn wij blij mee!

Wel of geen publiek, of beperkt publiek, dat is de vraag. Het is zeker dat wij met extra maatregelen ons huidig aantal seizoenkaarthouders niet kunnen ontvangen. Wij hebben daarom besloten komend seizoen geen seizoenkaarten te verkopen. 

Meer informatie op www.support63.nl

Inschrijven

  • Support'63

    € 63,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel de Telstar Kidsclub met

bottom of page