top of page

Wijkbijdrage

De wijkbijdrage is een belangrijk onderdeel van de Telstar Street Leauge. Dit is bedoeld om naast een superleuk voetbaltoernooi ook iets terug te doen voor de wijk waar je woont. Er zijn twee opties waaruit je kan kiezen: 1 zelf iets bedenken. 2 bij een activiteit van SportSupport.

Hoe werkt het?

Om aan de finale te mogen meedoen bij winst in de voorrondes moet er een wijkbijdrage worden uitgevoerd. Er zijn twee opties. De eerste optie levert 1 tot 3 punten op, de tweede optie 1 of 2 punten. Deze punten worden bij de finale bij de score gerekend dit betekend dat je de finale kunt winnen bij een goede wijkbijdrage. Zorg er dus voor dat je een mooie wijkbijdrage levert 

 

1: Eigen bijdrage

Samen met je team verzin je zelf een wijkbijdrage. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Een park bij jouw in de buurt schoonmaken, Boodschappen doen voor een ouderencentrum etc. 

Let op: deze wijkbijdrage moet van te voren gecommuniceerd en goedgekeurd worden door de buurtsportcoach. Deze zal aanwezig zijn bij de bijdrage of dient er bewijs geleverd te worden in foto of video.

 

2: Bijdrage activiteit Sportsupport

De laatste optie levert 1 tot 2  punten op. Samen met je team help je bij een activiteit van SportSupport. Zo kan jij bijvoorbeeld helpen met een sportles geven, flyers uitdelen of helpen met een vakantieactiviteit.

 

Keuze gemaakt?

Geef op het inschrijfformulier aan welke activiteit je wilt gaan doen met je team en wanneer je dit wilt gaan uitvoeren.

Let op: Eigen bijdrage moet eerst goedgekeurd worden door de buurtsportcoach voordat deze uitgevoerd mag worden.

Contact opnemen

Voor vragen over de buurtbijdrage  kunt u contact opnemen met:

Buurtsportcoach Adrie Engel

aengel@sportsupport.nl

bottom of page